Rendezvény fotózás

Örökítsd meg a legszebb pillanatokat rendezvényeden vagy versenyeden! Profi fotósaink segítségével garantáltan lenyűgöző képeket készítünk, amelyeket örömmel oszthatsz meg barátaiddal és családoddal. Bízd ránk a fotózást!

Esküvő

Csodálatos pillanatok várnak az esküvődön, amelyeket örökre meg szeretnél őrizni. Bízd ránk a fotózást, hogy minden egyes emlék megmaradjon örökre! Tapasztalt esküvői fotósaink segítségével garantáltan magával ragadó, romantikus és lenyűgöző képeket készítünk, amelyek időtlen értékkel bírnak majd. Bízz bennünk, hogy segíthessünk megörökíteni az esküvőd legfontosabb pillanatait!

Film készítés

Legyen szó kisfilmről, esküvői filmről vagy sportesemények élő közvetítéséről, mi minden esetben azon dolgozunk, hogy örök élményt nyújtsunk. Tapasztalt csapatunk profi minőségben és kreativitással dolgozik, hogy minden egyes pillanatot lenyűgöző és magával ragadó élménnyé varázsoljon. Bízz bennünk, hogy segíthessünk megörökíteni az életed legfontosabb eseményeit, hogy aztán azokat örömmel és büszkeséggel nézhesd vissza időről időre.

Grafikai munkák

Ha profi és kreatív grafikai munkára van szükséged, akkor itt a helyed! Tapasztalt grafikusaink segítségével egyedi és megjegyzésre méltó munkákat készítünk az igényeidnek megfelelően. Legyen szó logók tervezéséről, weboldalak designjáról vagy bármilyen nyomdai anyag kialakításáról, mi mindig azon dolgozunk, hogy elképesztő és hatékony grafikai munkákat adjunk át Neked.

Nézd meg a startlistát:

Érdeklődés esetén a kiválasztott mappa és képek számait (pl.: 101 album DSC 1234) valamint, hogy melyik versenyről, kell leírni és hozzánk eljuttatni a helyszínen vagy utólag az info@nagyonjofoto.hu címre.
Kérjen ajánlatot további lehetőségekért!

Siehe die Startliste:

Wenn Sie Interesse haben, beschreiben Sie bitte die Nummern der ausgewählten Ordner und Bilder (z.B. 101 Album DSC 1234) und das Rennen, an dem Sie interessiert sind und senden Sie uns diese vor Ort oder im Nachhinein an info@nagyonjofoto.hu.
Fragen Sie nach einem Angebot für weitere Optionen!

Show me the Start List

If you are interested, please contact us at the venue or afterwards at info@nagyonjofoto.hu. Don’t forget to note the numbers of the selected folder and photos (e.g., 101th Album DSC 1234), as well as the name of the competition. Thanks.
Ask for a quote for more options!